• Unlimited

  • Branding

  • Webshop

  • SEO & SEA

  • E-mail Automation

  • Managed Hosting

Over SmartDeco

SmartDeco is 3 jaar geleden gestart met het online verkopen van Beton Ciré. Dit natuurlijke betonproduct werd aanvankelijk nog niet door veel aanbieders in een kant-en-klaar pakket via de pakketpost naar klanten verstuurd. Hierdoor kon SmartDeco een positie verwerven in de markt als toonaangevende aanbieder van originele beton ciré producten.

Het probleem

Beton Ciré is een niche product, wat nog niet veel mensen kennen. Hoe brengen wij dit geweldige product beter aan de man? Met dit vraagstuk kwam SmartDeco naar ons toe.

De oplossing

Allereerst hebben wij ervoor gekozen om de webshop om te bouwen van Lightspeed naar WordPress en WooCommerce. Hiermee hebben wij meer grip over de werking en layout van de webshop en kunnen wij eenvoudiger uitbreidingen en optimalisaties doorvoeren dan wanneer wij afhankelijk zijn van een third party. Ook is het vele malen voordeliger te kiezen voor een WordPress/WooCommerce oplossing dan Lightspeed.

Wij werken in een continue samenwerking aan de optimalisatie van bestaande en het maken van nieuwe contents voor de Beton Ciré Webshop. Ook beheren wij het gehele Google Ads traject en zorgen wij voor optimalisatie van de landing-, bestel en productpagina's.

Door onze inspanningen is de aanwezigheid van Beton Ciré Webshop aanzienlijk verhoogd. Met deze groei is ook de omzet flink verbeterd. Gemiddeld draait Beton Ciré Webshop zo'n 48% meer omzet in vergelijking met vóór onze inzet.

Wat wij doen voor SmartDeco

In een continue samenwerking beheren wij de hele technische, promotionele en functionele online bezigheden van beton-cire-webshop.nl.

Ontwerpen, ontwikkelen en beheren van beton-cire-webshop.nl

Ontwikkelen, inrichten, beheren en optimaliseren Google Ads

Schrijven, optimaliseren van productteksten, blogberichten, pagina's

Managed Hosting, veiligheids- en systeemupdates, performance management

Integraties met verschillende verzendsystemen

De resultaten

Meer bezoekers

0%

Omzetstijging

0%

Gemiddelde RoAS

0

De toekomst

In een continue samenwerking optimaliseren wij de webshop verder en werken wij continue aan het verhogen van de ROAS en conversie.

HollandsKaashuis_logo

Hollands Kaashuis geniet van een hogere online aanwezigheid, hogere conversie door een gedegen SEO- en SEA-traject en meer omzet op hun heerlijke, verse producten.

Klinkt goed?

Wil je ook Unlimited winnen met je online business? Schakel dan de expertise van ons team in!

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je bedrijf inschrijven op de wachtlijst. Laten we van start gaan.