Over ons

Benieuwd wie en wat Seocare nou eigenlijk is? Leer ons op deze pagina persoonlijk kennen. We vertellen je graag en vol passie alles dat je maar wilt weten! Heb je alsnog aanvullende vragen? Neem dan vooral contact op. We zijn elke werkdag tussen 09:00 - 17:00 via chat en e-mail bereikbaar.

Hoe is Seocare Unlimited ontstaan?

In 2019 zijn we bezig geweest met een marktonderzoek waarmee we het doel hadden de perfecte dienst te ontwikkelen voor ondernemers met een webshop. Samen met een kleine groep innovators, ondernemers die durven en willen, hebben we door middel van de lean startup methodiek van Eric Ries, Seocare Unlimited ontworpen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Seocare, een internetmarketing- en salesbureau dat gevestigd is in Rotterdam aan de Tandwielstraat op de tweede verdieping, nummer 127. Seocare wordt vertegenwoordigd door Mike Hoogland.

stefan

Wie is Mike Hoogland?

De sales expert van Seocare. Met een passie voor sales en een liefde voor technologie is zijn functie hem op het lijf geschreven. Zijn helden zijn niets voor niets professoren zoals Robert Cialdini of legendes zoals Satoshi Nakomoto. Mike zorgt er elke 4 weken voor dat de projecten van klanten de juiste koers varen en de meest belangrijke KPI's van een project worden behaald.

Blijf op de hoogte van al onze video's

Wie helpt er nog meer mee aan jouw succes?

Decentraal en op afstand werken is de nieuwe norm geworden. Omdat Seocare voornamelijk digitaal werkt is dit voor ons een makkelijke stap geweest. Al onze medewerkers werken sinds 2020 allemaal thuis.

Seocare werkt samen met een groep vaste freelancers die bewezen en langdurig in hun specialiteit de beste resultaten halen. Seocare werkt alleen samen met freelancers die de crème de la crème zijn in hun vakgebied.

Klinkt goed?

Wil je ook Unlimited winnen met je online business? Schakel dan de expertise van ons team in!

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je bedrijf inschrijven op de wachtlijst. Laten we van start gaan.