Seocare is een online marketing bureau in Rotterdam en onderdeel van Heerschappij Caerus.

Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst geupdatet op 12 augustus 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Op onze website, https://seocare.nl (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

7.2 Advertentie cookies

We gebruiken geen marketingcookies op deze website.

7.3 Social media buttons

Op onze website gebruiken we geen sociale mediaknoppen om webpagina's te promoten of te delen via sociale netwerken.

8 Geplaatste cookies

Mixpanel
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
mixpanelPrivacyverklaring
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 days
Beschrijving: Cookie to keep you logged in
Gebruikte namenDelen
_wordpress_Privacyverklaring
Algolia
Doel: This cookie is used to be able to use the Algolia search function on our website.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie is used to be able to use the Algolia search function on our website.
Gebruikte namenDelen
algoliasearch-client-jsPrivacyverklaring
WP Rocket
Doel: WP Rocket places cookies to make use of caching. This means that the browser saves certain elements of the website, so the website will load faster when visiting again.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: WP Rocket places cookies to make use of caching. This means that the browser saves certain elements of the website, so the website will load faster when visiting again.
Gebruikte namenDelen
wpr-hash, wpr-show-sidebarPrivacyverklaring
Google Fonts
Doel: Display of fonts on our website
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: We use the Google Fonts API to display fonts on our website. The Google fonts API requests your IP address when visiting our website.
Gebruikte namenDelen
tcb_google_fontsPrivacyverklaring
Google Maps
Doel: Google Maps cookie
Retentieperiode: 30 days
Beschrijving: Google Maps cookies to track individual users.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
YouTube
Doel: Youtube cookie to track individual users
Retentieperiode: 30 days
Beschrijving: Cookies to track individual users.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
Do not track
Doel: Stores cookie consent
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie is placed whenever we detect a 'do not track me' signal from your browser and prevents tracking cookies from being placed.
Gebruikte namenDelen
dont_track_mePrivacyverklaring
Complianz
Doel: Remember the cookie warning choice
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: Complianz stores the user preferences for the cookie warning banner
Gebruikte namenDelen
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_idPrivacyverklaring
Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode: From session up to  two years
Beschrijving: We use Google Analytics, a web analytics service provided by Google. Google Analytics uses cookies that allows us to analyze the use of our website and to compile reports on website activity and internet usage.
Gebruikte namenDelen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metricPrivacyverklaring
WP Autosave
Doel: We use this plugin for automatically saving a post from the editor to drafts by timer or by changes in editor.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: We use this plugin for automatically saving a post from the editor to drafts by timer or by changes in editor.
Gebruikte namenDelen
wp-autosave-1Privacyverklaring
IThemes Security
Doel: This cookie is set by iThemes Security Plugin to change the backend login URL for additional security.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie is set by iThemes Security Plugin to change the backend login URL for additional security.
Gebruikte namenDelen
itsec-hb-login-partial_Privacyverklaring
WP_API Schema
Doel: This cookie makes it possible to provide Schema JSON-LD / SEO markup for articles, events, local business, products, recipes, reviews and many more.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie makes it possible to provide Schema JSON-LD / SEO markup for articles, events, local business, products, recipes, reviews and many more.
Gebruikte namenDelen
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxxPrivacyverklaring
Auto Optimize
Doel: This cookie makes it possible to aggregate, minify and cache scripts and styles. It also injects CSS in the page head by default, moves and defers scripts to the footer and minifies HTML. This means that it speeds up the website, and can therefor be considered as a functional cookie.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie makes it possible to aggregate, minify and cache scripts and styles. It also injects CSS in the page head by default, moves and defers scripts to the footer and minifies HTML. This means that it speeds up the website, and can therefor be considered as a functional cookie.
Gebruikte namenDelen
autoptimize_feedPrivacyverklaring
WP Do Not Track
Doel: This cookie is used to stop plugins and themes from adding 3rd party tracking code and cookies.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie is used to stop plugins and themes from adding 3rd party tracking code and cookies.
Gebruikte namenDelen
wp-donottrack_feed, dont_track_mePrivacyverklaring
JetPack
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
tk_tc, tk_qs, tk_ai, jetpackStatePrivacyverklaring
Google Ads Optimization
Doel: Personalised advertisements
Retentieperiode: 1 year
Beschrijving: Google tracks users across platforms to target users with highly personalised ads
Gebruikte namenDelen
PREF, NID, id, _drt_, HSID, SSIDAPISID, SAPISID, __ut, OGPC, SID, HSID, SSID, APISID, SNID, CONSENT, _gat_gtag_UA_xxxxxxPrivacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10 Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Seocare
Westplein 12-14
3016BM Rotterdam
Nederland
Website: https://seocare.nl
Email: info@seocare.nl
Telefoonnummer: 0638424971

Trek cookie toestemming inHuidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd