Heb jij last van...

tijd-tekort

Tijd tekort

weinig-bezoekers

Weinig bezoekers

lage-conversie

Lage conversie

veel-concurrentie

Veel concurrentie

Stop met verliezen

Word ook een winnaar

We hebben drie doelen.

shop-veel-bezocht

Je shop veel bezocht

producten-veel-verkocht

Je producten veel verkocht

jij-moet-winnen

Jij moet winnen

Nadia met Mike

Nadia Palesa, bekend TV-maker bij PowNews

“Niet veel mensen weten dit van mij, maar naast TV-maker en presentatrice ben ik ook eigenaresse van een groot en succesvol talentenbureau in Amsterdam. Er rekenen enorm veel mensen op mij en mijn bureau, ik ben daarom erg blij dat ik kan rekenen op Seocare. Ze hebben me geholpen aan een prachtige website en ik kan altijd bij ze terecht voor vragen over mijn email. Topper!” – State of Talent

Verover het web

groeiend-bedrijf

Een groeiend bedrijf

gevulde-portemonnee

Een gevulde portemonnee

veel-tevreden-klanten

Veel tevreden klanten

veel-bezoekers

Veel bezoekers

veel-positieve-reviews

Veel positieve reviews

hoge-conversie

Hoge conversie

Stel dat je het verkeerd blijft aanpakken...

Wat gebeurt er dan?

Je raakt omzet kwijt. Je draait verlies.

Zoekers vinden jouw concurrent. En komen nooit meer terug.

Je raakt enorm veel tijd kwijt. Zonder resultaat.

Je kunt je rekeningen niet betalen. Je haat het einde van de maand.

Hans hand in hand met Mike

Hans, directeur van een scooter groothandel

“Onze fabrikant heeft een gigantische lijst aan producten die wij kunnen inkopen en doorverkopen. 19.000 producten zijn teveel producten om zelf handmatig in te voeren en bij te werken. Seocare heeft ons geholpen met het bulk importeren van de producten in Woocommerce. Extreem goede service!! bedankt Seocare!!” – HJ Scooters Naaldwijk

Onze features

Ongelimiteerde verzoeken

Één ding is duidelijk: je doet aan SEO om te winnen. Je wilt beter zijn dan de concurrent en meer bezoekers op je webshop. Uiteindelijk allemaal om de omzet te vergroten en meer naamsbekendheid te verkrijgen. Dat wil je goed doen, niet halfbakken. Je hebt geen zin in een IT’er die je vertelt dat je strippenkaart op is of dat je verzoeken nog €2000,- meer kost. Je wilt winnen.

Wij hebben een dienst ontwikkeld waarbij we elke dag alles op alles zetten om jou op de eerste plek te krijgen binnen jouw branche op een zoekwoord waarop gezocht wordt. Één vaste prijs en één duidelijk doel voor ogen: jij moet winnen.

Wij zijn snel

Vroeger zagen wij dit niet als een onderscheidend vermogen, maar we krijgen extreem vaak te horen dat we zo snel als het licht zijn. Het blijkt dus dat veel online marketing bureaus een langzame reactie- en oplevertijd hebben.

Bij ons kun je direct en anders zeker dezelfde werkdag nog een reactie verwachten. We staan voor je klaar, we zijn onderdeel van jouw team. Ons werk heeft een gemiddelde oplevertijd van 1 werkdag. Zoals het hoort.

Site audits

Om de strijd voor de eerste plek van de zoekresultaten van Google te winnen is het enorm belangrijk om te weten hoe de webshop er op dit moment voor staat. Met een site audit komen we erachter hoe gezond de webshop is. Welke pagina’s werken wel en niet goed? Waar zitten de aandachtspunten die verbeterd moeten worden alvorens we een start maken aan de aanval? Wij zeggen altijd: een goed begin is het halve werk.

De site audits kun je onbeperkt aanvragen en dit monitoren we ook voor je zodat we ten alle tijdens weten hoe de progressie verloopt naar jouw plek op de eerste plaats. We raden aan om elke maand even te kijken en dit te bespreken.

Zoekwoord analyses

Je hebt het vast eerder gehoord: er zijn genoeg zoekwoorden waarop je nog op de eerste plek kunt scoren. Dat is zeker waar, maar waardeloos advies. Een zoekwoord heeft pas waarde wanneer daar een redelijk zoekvolume op zit.

Wij zoeken voor je uit welke zoektermen het meeste volume hebben of het makkelijkst zijn om te penetreren. Het kan soms mogelijk zijn tienduizenden zoekers per maand op de website te krijgen door makkelijkere zoekwoorden te targetten. Welke keuze ook wordt gemaakt, we zullen je hier eerlijk en gepast in adviseren. Het uiteindelijke doel is om veel bezoekers naar de website te trekken.

Concurrentie analyses

Die eerste plek krijg je niet zomaar. Jouw concurrenten azen ook op deze plek. Het is belangrijk om te weten wat zij doen, welke sterke posities ze hebben en op welke zwakke plekken we ze kunnen pakken.

SEO is een digitale oorlog voor territorium op de eerste pagina van Google. Door niet zomaar als een kip zonder kop te schrijven, maar strategisch en gericht te optimaliseren komen we waar we moeten zijn. Daarnaast maken concurrenten ons werk vaak makkelijker. Door minimaal hetzelfde te doen en dan zelfs wat extra krijgen we wat we willen. Een betere plek, meer bezoekers en een verliezende tegenpartij.

Backlink analyses

Het verwijzen van andere websites naar jouw webshop is een extreem belangrijk onderdeel van SEO. Startpagina’s zijn leuk, maar niet extreem effectief. Alhoewel ze nog steeds in het arsenaal zitten van veel SEO specialisten en wij ze ook af en toe inzetten, zijn dit niet de meest waardevolle backlinks.

Wij kunnen gastartikelen voor je schrijven en aanraden bij welke partijen je zo’n gastartikel kan plaatsen. Door onze analyses weet je exact waar je moet zijn (en waar je concurrent al is geweest).

Techniek analyses

Je site moet foutloos en snel zijn. Alhoewel we niet aan je webshop kunnen sleutelen (tenzij we deze zelf voor je hebben ontworpen en ontwikkeld) kunnen we je wel precies vertellen wat je moet verbeteren aan de webshop.

We kunnen analyseren welke pagina’s eventueel lijden aan een 4XX foutmelding code’s, welke pagina’s snel of juist langzaam laden, welke pagina’s een verkeerde meta instelling hebben en ga zo maar door.

De semantiek van de webshop is net zo belangrijk als de daadwerkelijke content van de webshop. Wij laten je met chirurgische precisie zien waar je moet zijn en hoe je dat kunt verbeteren.

Content optimalisatie

Bestaande inhoud optimaliseren we door slim gebruik te maken van verschillende soorten on-page SEO technieken. Aan de hand van onder andere onze site audits weten we waar we moeten zijn en waar er letterlijk en figuurlijk werk aan de winkel is. We passen indien nodig de meta-data aan zodat je ervan bent verzekerd dat de gehele website pagina’s heeft met de best mogelijke meta-data die er maar is.

Content beheer

Of het nou optimalisatie of creatie is: je hebt er zelf geen omkijken naar. We zijn uiteraard in staat om alle creaties en optimalisaties zelf toe te passen. Dat scheelt jou tijd die je beter aan jouw core business kunt besteden.

Content creatie

Wij bouwen strategische landingspagina’s die fungeren als eerste stap voor jouw salesfunnels. Deze pagina’s worden geoptimaliseerd voor de zoekwoorden die uit onze zoekwoord analyses zijn komen rollen.

Met vlijmscherpe doeltreffendheid penetreren we langzaam maar zeker de markt die je voor ogen hebt. Naast de landingspagina’s kunnen we ook interne of externe blogs creëren die als doel hebben jou op een hogere ranking te krijgen.

In overleg kan deze content uiteraard twee vliegen in één klap slaan, zodat je bezoekers die op zoek zijn naar bepaalde producten direct weer worden doorgestuurd naar dat specifieke product.

3rd party garantie

Je kent het wel. Weer zo’n IT nerd die je het één en ander wijs maakt over wat wel en niet kan. Wat is nou waar? Indien je door de bomen het bos niet meer kunt zien kun je ons altijd om een eerlijk antwoord vragen.

We kijken maar al te graag werk van anderen na. Met een gespecialiseerd expert aan jouw zij weet je altijd waar je het over hebt. Wij hebben experts op het gebied van copywriting, webdesign en SEO in huis. Zo kun je met een gerust hart zaken doen met andere partijen.

Onderhoud van campagne

Wij houden actief de rankings bij van jouw webshop. Goed of slecht nieuws, je hoort het altijd van ons. We rapporteren op een proactieve manier hoe de webshop ervoor staat, waar we kunnen verbeteren en wat ons de beste vervolgstappen lijkt. Al ons werk komt altijd met specifiek advies op maat.

Wil je ons toch eerst spreken?

Dat kan! Je kunt ons bereiken via WhatsApp of je kunt direct contact opnemen met Mike op: 06 - 3842 4971.

Stuur je liever een mailtje? Dat kan ook.

seocare-logo-wit

Adres

Westplein 12
3016 BM  Rotterdam

Visit us

Ben je al een winnaar?

icon-seocare