Seocare is een online marketing bureau in Rotterdam en onderdeel van Heerschappij Caerus.

Geef je website een SEO scan 📈

Wil je weten hoe jouw bedrijf er voor staat om hoger in Google te komen? Binnen hooguit één werkdag krijg je de resultaten van onze SEO scan toegestuurd via de mail.

SEO scan aanvragen 📋

Na ons uitgebreide onderzoek waarbij we je website op de proef stellen en kritisch naar ruim 40+ SEO punten kijken, weet je direct hoe jouw bedrijf gepositioneerd is, wat je sterkte punten zijn en waar ruimte voor verbetering zit.

Je kunt de SEO scan aanvragen om te kijken of we zaken met je willen doen, maar ook om simpelweg onze bevindingen te delen met een ander online marketing bureau, dat je dan direct aan het werk kunt zetten.

Zodra je de aanvraag hebt ingevuld gaat één van onze dedicated klantsucces managers aan de slag om jouw website in kaart te brengen.

Waar letten we op met de SEO scan? 🔍

Er zijn meer dan 200 factoren die bepalen hoe hoog een website verschijnt binnen de zoekresultaten van Google. Elk jaar legt Google de nadruk op één of meerdere factoren die belangrijk zijn om hoger te scoren.

favicon
Niemand weet welke factoren het allerbelangrijkst zijn, omdat Google de factoren niet individueel bekend maakt.

Wél is er bekend dat Google streeft naar goede resultaten, waardoor haast vanzelfsprekende factoren zoals hoge kwaliteit content, mobiele compatibiliteit, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, snelheid en kwalitatieve backlinks een hele grote rol spelen binnen de wereld van zoekmachine optimalisatie.

neuromarketing-voor-het-brein

We controleren jouw website dus op onder andere veiligheid, prestaties zoals snelheid, techniek en mobiele compatibiliteit, externe verwijzingen en keiharde kansen om jouw concurrentie beter af te zijn.

Veiligheid 🛡️

We zien helaas nog veel te vaak onveilige websites die proberen een product op te markt te zetten.

man-with-VR

Alhoewel dit niet één van de zwaarstwegende factoren is, zijn er veelgebruikte browsers die bezoekers voor onveilige websites waarschuwen, waardoor je dus bezoekers misloopt.

Snelheid 🏎️

Google houdt rekening met de sitesnelheid bij het indexeren en rangschikken van sites. Google zegt in hun filosofie dan ook “fast is better than slow”.

favicon
47% van de consumenten verwacht dat een webpagina binnen 2 seconden of minder wordt geladen.
favicon
40% van alle mensen verlaat een website die meer dan 3 seconden nodig heeft om te laden.
favicon
Een vertraging van 1 seconde kan resulteren in 7% minder conversies.
oplevering

Als je website niet snel is, zullen zowel je bezoekers als Google er slecht over denken. Je verliest dan vindbaarheid en verkeer.

Mobiele compatibiliteit 📱

Maar liefst 46,73% van al het internetgebruik in Nederland ging in Mei 2019 via de telefoon of tablet. Dat nummer zal in de toekomst alleen nog maar groeien.

logo-ontwerp
favicon
73% van alle mobiele internetgebruikers zegt dat ze een website hebben bezocht die te traag was om te laden.
favicon
51% van alle mobiele internetgebruikers zegt een website hebben bezocht die crashte, bevroor of een foutmelding gaf.
favicon
38% van alle mobiele internetgebruikers zegt een website te hebben bezocht die niet beschikbaar was.

Het is dus enorm belangrijk dat bijna de helft van al het internetverkeer jouw website kan bezoeken op een mobiel of tablet.

Externe verwijzingen 💬

Dit zorgt niet alleen voor een betere vindbaarheid in de zoekresultaten, maar ook voor extra verkeer via de verwijzingen zelf.

Externe verwijzingen zijn vormen van social proof waar Google waarde aan hecht. Hoe meer mensen positief naar jouw website verwijzen, hoe populairder en betrouwbaarder je website voor Google is.

geld-terug

Kansen 💡

We analyseren ook jouw producten en website op zoekwoorden.

tools

We geven je een overzicht van alle zoekwoorden waarop jouw website nu gevonden wordt en waar je nog slecht vindbaar op bent, zodat je kunt inspelen op bepaalde zoekwoorden om nog beter of sneller gevonden te worden.

Want us to care about you too? 🏆

Vraag de SEO scan aan voor jouw bedrijf en ontvang binnen hooguit één werkdag de resultaten in jouw mailbox. Dan weten we direct allebei of we ook van jouw online marketing een succes kunnen maken.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.