Wij behalen meer omzet voor jouw webshop

In juli 2020 werden de Google Ads in ons beheer bekeken door 1,39 miljoen mensen. 19,6k mensen hebben de webshops van onze klanten bezocht door deze advertenties. Dit resulteerde in 447 meer bestellingen bij de webshops van onze klanten. De conversiewaarde/kosten (ROAS) was 8,43.

Al vanaf €100,- per maand

Wij gaan voor resultaat. Geen moeilijk gedoe: gewoon meer geld in jouw pocket. En dat doen wij voor 19% van jouw maandelijkse uitgaven aan advertenties, met een minimum van €100,- per maand. We zitten niet aan je winst en rekenen geen instelkosten, factuurkosten of andere onzinkosten. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. En groeit jouw webshop, dan groeien wij met je mee.

Simpel, schaalbaar en betaalbaar

Mike Hoogland, relatiemanager
Mike Hoogland, relatiemanager

Wil je ook meer omzet met je webshop? Helaas nemen wij op dit moment géén nieuwe klanten aan. Door het aantal klanten te beperken, kunnen wij altijd het kwaliteitsniveau bieden wat onze klanten gewend zijn. Wil je hier in de toekomst ook van genieten? Zet jezelf dan op onze wachtlijst. Eens in de zoveel tijd laten wij een nieuwe klant toe!