Groei binnen 12 maanden van €10.000,- naar €50.000,- per maand

Probeer het 7 dagen risico vrij uit

meer-bezoekers

Meer bezoekers

meer-bestellingen

Meer bestellingen

meer-rendement

Meer rendement

Nadia met Mike

Nadia Palesa, bekend TV-maker bij PowNews

“Niet veel mensen weten dit van mij, maar naast TV-maker en presentatrice ben ik ook eigenaresse van een groot en succesvol talentenbureau in Amsterdam. Er rekenen enorm veel mensen op mij en mijn bureau, ik ben daarom erg blij dat ik kan rekenen op Seocare. Ze hebben me geholpen aan een prachtige website en ik kan altijd bij ze terecht voor vragen over mijn email. Topper!” – State of Talent

Heb jij last van...

tijd-tekort

Tijd tekort

weinig-bezoekers

Weinig bezoekers

lage-conversie

Lage conversie

veel-concurrentie

Veel concurrentie

Stop met verliezen

Word ook een winnaar

We hebben drie doelen.

shop-veel-bezocht

Je shop veel bezocht

producten-veel-verkocht

Je producten veel verkocht

jij-moet-winnen

Jij moet winnen

Yso hand in hand met Mike

Izebrand, executive coach

“Het team van Seocare weet mij op het gebied van internet vaak te triggeren om bepaalde zaken anders aan te pakken. De sparringssessies ervaar ik als zeer prettig. Ik zeg altijd: elke dag is een kans om te leren!”

Verover het web

groeiend-bedrijf

Een groeiend bedrijf

gevulde-portemonnee

Een gevulde portemonnee

veel-tevreden-klanten

Veel tevreden klanten

veel-bezoekers

Veel bezoekers

veel-positieve-reviews

Veel positieve reviews

hoge-conversie

Hoge conversie

Stel dat je het verkeerd blijft aanpakken...

Wat gebeurt er dan?

Je raakt omzet kwijt. Je draait verlies.

Zoekers vinden jouw concurrent. En komen nooit meer terug.

Je raakt enorm veel tijd kwijt. Zonder resultaat.

Simpel en schaalbaar

Geen risico: probeer ons 7 dagen uit voor €7

73% van onze winnaars kiest voor Unlimited SEO

Tijdelijk zonder instapkosten voor het aanmaken en inrichten van het project t.w.v. € 1400,-

 • Unlimited SEO

€980

per maand / ex. btw

 

Verlicht het pad naar een hogere ranking in Google.

Scoor hoger in Google. Onze experts maken de weg vrij.

 • Alles van het Unlimited Beheer pakket.

 • Ongelimiteerd SEO copywriting verzoeken om hoger te scoren in Google. Onze SEO experts staan voor je klaar.

 • Geoptimaliseerde landingspagina's voor uitgedokterde zoekwoorden waarop jij wilt scoren. Wij adviseren zoveel mogelijk.

 • De best mogelijke meta data voor alle pagina's die wij aanmaken voor een betere ranking in Google.

 • Uitgebreide site audits om de gezondheid van de webshop in kaart te hebben en kansen direct aan te pakken of te verbeteren.

 • Zoekwoord analyses waarbij we aandacht besteden aan het zoekvolume en de kans om te scoren op de zoektermen.

 • Geavanceerde concurrentie analyses om de concurrent met de grond gelijk te maken. We kijken wat zij doen en doen het daarna beter.

 • Backlink analyses om te zien met wie jij kunt samenwerken en waar kansen liggen om sneller te groeien en meer autoriteit te creëren. 

 • Techniek analyses om de snelheid en kwaliteit van de webshop te vergroten. Hoe beter de site in elkaar zit hoe beter deze scoort.

 • Je hoeft zelf niks meer te doen. Posities in Google worden pro-actief bijgehouden, gerapporteerd en uiteraard weer verbeterd.

 • Unlimited Beheer

€380

per maand / ex. btw

 

Groei zoals jij dat voor ogen ziet.

Wij staan voor je klaar. Zoals ontzorgen écht bedoelt is.

 • Ongelimiteerd verzoeken om de website aan te passen, pagina's toe te voegen of functionaliteiten uit te breiden. Elke aanpassing is mogelijk.

 • Ongelimiteerd plugins toevoegen, configureren en installeren. Ook kunnen we je thema helemaal naar wens aan blijven passen.

 • Wij reageren direct en anders zeker dezelfde werkdag. Elke dag is een race en jij moet snel verder kunnen met jouw werk.

 • Onze gemiddelde oplevertijd is 1 werkdag. Elk verzoek pakken we direct op, want jij moet winnen. Ons succes is jouw succes.

 • Hyperfast SEO hosting voor razendsnelle Google page speed. Laat de rest achter je en geniet van hogere conversies en een betere indexering.

 • LiteSpeed Webserver Enterprise met LS Cache voor caching op serverniveau. LiteSpeed servers zijn ongeveer 2x zo snel.

 • Een veilig gevoel door anti-malware scans om hackers en virussen actief tegen te gaan. Wij helpen direct als er sprake is van een aanval.

 • Pro-actief server en hosting management. Je hebt zelf geen enkel omkijken naar je hosting. Wij regelen alles van A tot Z voor je.

 • Server monitoring, wij springen direct in actie als er in een hoog uitzonderlijke situatie iets fout gaat. Jij hoeft er nooit meer naar om te kijken.

Is er een goedkoper pakket beschikbaar?

De eerlijke realiteit is dat webshops die nog geen €10.000,- omzet per maand draaien vaak nog bezig zijn met hun hoofd boven water krijgen.

Voor deze ondernemers is het is sommige gevallen nog niet rendabel om ongelimiteerd te groeien voor één vaste prijs. Voor deze ondernemers kunnen we op project of opdracht basis aan het werk gaan met onze support strippen.

Een support strip staat gelijk aan 6 minuten ondersteuning en heeft een prijs van €6.

Wat bedoel je met 100% tevredenheidsgarantie?

Het is een marketing term die we gebruiken om de angst of twijfel bij je weg te nemen dat je niet met opgeleverd werk zit waar je helemaal niet achter staat.

In praktijk luisteren we goed naar je en stellen we de juiste vragen, waardoor het eigenlijk bijna nooit voorkomt dat werk gewijzigd moet worden.

Door met elkaar in dialoog te blijven passen we zo nu en dan iets aan als de kleur niet helemaal naar wens is of je bijvoorbeeld een andere afbeelding of lettertype mooi vinden.

Met de 100%-tevredenheidsgarantie geven we ook aan dat we door zullen blijven gaan totdat je écht 100% tevreden bent.

Je bent in onze ogen nooit vervelend. Het is jouw website en resultaten, daar moet met zorg mee worden omgegaan.

Is alles echt ongelimiteerd?

Jazeker, je kunt ongelimiteerd verzoeken indienen die we elke dag voor je zullen uitvoeren.

Geen excuses. Wij staan voor je klaar.

Hoe kan ik verzoeken indienen?

Hoe je maar wilt!

Wat heeft jouw voorkeur? Mail? WhatsApp? Bel je liever? We zijn jouw partner. Een marketing bureau dat met je meedenkt en jou versterkt.

Je kunt ons op elke manier bereiken die je als voorkeur hebt en daarnaast ben je altijd welkom op kantoor.

Hoe vaak kan ik aanpassingen aanvragen?

Zo vaak als dat je maar wilt. Een aanpassing komt voort uit een behoefte, iets waarmee je zit. We blijven aanpassen totdat het écht helemaal naar wens is.

Bel je om 09:00 en heb je om 09:04 iets dat je toch net iets anders wilt? En om 10:15 weer? En om 16:59 weer, want het is écht belangrijk dat het vandaag nog aangepast is?

Geen probleem, we hebben je rug. Jouw succes is ons succes.

Wat is het verschil tussen Unlimited Beheer en Unlimited SEO?

Het essentiële verschil tussen Unlimited Beheer en Unlimited SEO is dat er bij Unlimited Beheer alles zelf aangeleverd moet worden.

Het aanpassen van teksten, het uit onszelf verbeteren van webpagina’s om de conversie te verhogen of ander werk dat ons advies en kennis vereist is hier dus niet bij inbegrepen.

Bij Unlimited Beheer zul je zelf moeten aangeven wat je anders wilt en welke uitbreidingen je voor ogen ziet. Het daadwerkelijk uitvoeren en implementeren van het werk doen we uiteraard wel voor je.

Kortom: bij Unlimited SEO zullen we ons wel inzetten om de content en inhoud van de webshop onder handen te nemen en bij Unlimited SEO zul je dit zelf moeten doen of aanleveren.

Hoe zit het met plugins en andere externe kosten?

Elke uitbreiding is mogelijk, maar externe kosten zoals bijvoorbeeld advertentietegoed bij Google of Facebook, de aanschaf van plugin licenties of andere zaken waar wij geen directe invloed op hebben zijn voor eigen rekening.

De vaste prijs geld voor de arbeid, kennis en advies die wij leveren en dus de impact die we kunnen maken voor je.

Hoeveel hosting krijg ik?

De bijgeleverde Hyperfast Managed SEO hosting zit standaard 5GB SSD schijfruimte, 200GB aan dataverkeer en verder ongelimiteerd aantal emailadressen en subdomeinen.

In uitzonderlijke gevallen dat je meer schijfruimte of dataverkeer nodig hebt kunnen we kijken hoe we je website of email kunnen optimaliseren om een upgrade te voorkomen. Vaak helpt het om even je mail op te schonen of afbeeldingen te comprimeren. Indien dit geen oplossing is kunnen we uiteraard het hostingpakket upgraden naar meer schijfruimte en dataverkeer.

Bekijk onze aanvullende diensten voor meer informatie.

Hoe lang duurt het voordat er wordt opgeleverd?

We hebben een gemiddelde oplevertijd van 1 werkdag.

Vaak gebeuren werkzaamheden diezelfde dag nog en zo nu en dan duurt het langer dan 1 werkdag, doordat het verzoek groot is of er andere partijen bij komen kijken.

We kunnen je van tevoren goed vertellen wat wij verwachten en zullen je op de hoogte houden als er zaken zijn die door wat voor reden dan ook uit lijken te lopen.

Hans hand in hand met Mike

Hans, directeur van een scooter groothandel

“Onze fabrikant heeft een gigantische lijst aan producten die wij kunnen inkopen en doorverkopen. 19.000 producten zijn teveel producten om zelf handmatig in te voeren en bij te werken. Seocare heeft ons geholpen met het bulk importeren van de producten in Woocommerce. Extreem goede service!! bedankt Seocare!!” – HJ Scooters Naaldwijk

Beslis snel

Voordat jouw concurrent ons inschakelt.

 • 1.

  Kies een pakket

 • 2.

  Probeer ons 7 dagen

 • 3.

  Verover het web

Wat vinden wij van onze klanten?

Jullie zijn onze grootste bron van inspiratie!

thuiszorgwinkel

THUISZORGWINKEL.NL is een specialist op het gebied van hulpmiddelen voor jonge gezinnen en senioren. Jolanda is een extreem gewaardeerde klant van ons. Het project is ontstaan uit een samenwerking voor een marktonderzoek en we zijn persoonlijk erg tevreden over het eindresultaat. Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren!

www.thuiszorgwinkel.nl

mudmasky

MUDMASKY® is een grote speler op het gebied van skincare producten wereldwijd. We hebben genoten van de samenwerking en zijn trots op de transformatie die de webshop heeft ondergaan. De webshop is een prachtig voorbeeld van een klant die goed geschreven teksten aanlevert, waardoor wij ons werk extreem goed kunnen doen.

www.mudmasky.com

smartdeco

Smartdeco is het bedrijf achter de beste beton ciré webshop van Nederland. Het is een leuke uitdaging om samen met Patrick de webshop op een nog hoger niveau te tillen. De doelstelling is om van 'Beton Ciré Kopen' nu ook te scoren op 'Beton Ciré'. Patrick heeft een zeer pro-actieve houding en neemt onze adviezen erg serieus.

www.beton-cire-webshop.nl

We werken voor 10+ agencies. We hebben 100+ klanten. We hebben 1000+ websites gebouwd. We hebben meer dan 20 jaar ervaring.

Wil je ons toch eerst spreken?

Dat kan! Je kunt ons bereiken via WhatsApp of je kunt direct contact opnemen met Mike op: 06 - 3842 4971.

Stuur je liever een mailtje? Dat kan ook.

seocare-logo-wit

Adres

Westplein 12
3016 BM  Rotterdam

Visit us

Ben je al een winnaar?

icon-seocare