Organisch hoger komen in Google

Simpel en schaalbaar

meer bezoekers
Meer bezoekers
meer-bestellingen-aligned
Meer bestellingen
meer-rendement-aligned
Meer rendement

91% van onze winnaars kiest na SEA voor Unlimited SEO

Unlimited SEO is tijdelijk alleen voor bestaande klanten die al een website of webshop door ons hebben laten maken.

 • Unlimited Beheer

€380

per maand / ex. btw

 

Groei zoals jij dat voor ogen ziet.

Wij staan voor je klaar. Zoals ontzorgen écht bedoelt is.

 • Ongelimiteerd verzoeken om de website aan te passen, pagina's toe te voegen of functionaliteiten uit te breiden. Elke aanpassing is mogelijk.

 • Ongelimiteerd plugins toevoegen, configureren en installeren. Ook kunnen we je thema helemaal naar wens aan blijven passen.

 • Wij reageren direct en anders zeker dezelfde werkdag. Elke dag is een race en jij moet snel verder kunnen met jouw werk.

 • Onze gemiddelde oplevertijd is 1 werkdag. Elk verzoek pakken we direct op, want jij moet winnen. Ons succes is jouw succes.

 • Hyperfast SEO hosting voor razendsnelle Google page speed. Laat de rest achter je en geniet van hogere conversies en een betere indexering.

 • LiteSpeed Webserver Enterprise met LS Cache voor caching op serverniveau. LiteSpeed servers zijn ongeveer 2x zo snel.

 • Een veilig gevoel door anti-malware scans om hackers en virussen actief tegen te gaan. Wij helpen direct als er sprake is van een aanval.

 • Pro-actief server en hosting management. Je hebt zelf geen enkel omkijken naar je hosting. Wij regelen alles van A tot Z voor je.

 • Server monitoring, wij springen direct in actie als er in een hoog uitzonderlijke situatie iets fout gaat. Jij hoeft er nooit meer naar om te kijken.

 • Unlimited SEO

€980

per maand / ex. btw

 

Verlicht het pad naar een hogere ranking in Google.

Scoor hoger in Google. Onze experts maken de weg vrij.

 • Alles van het Unlimited Beheer pakket.

 • Ongelimiteerd SEO copywriting verzoeken om hoger te scoren in Google. Onze SEO experts staan voor je klaar.

 • Geoptimaliseerde landingspagina's voor uitgedokterde zoekwoorden waarop jij wilt scoren. Wij adviseren zoveel mogelijk.

 • De best mogelijke meta data voor alle pagina's die wij aanmaken voor een betere ranking in Google.

 • Uitgebreide site audits om de gezondheid van de webshop in kaart te hebben en kansen direct aan te pakken of te verbeteren.

 • Zoekwoord analyses waarbij we aandacht besteden aan het zoekvolume en de kans om te scoren op de zoektermen.

 • Geavanceerde concurrentie analyses om de concurrent met de grond gelijk te maken. We kijken wat zij doen en doen het daarna beter.

 • Backlink analyses om te zien met wie jij kunt samenwerken en waar kansen liggen om sneller te groeien en meer autoriteit te creëren. 

 • Techniek analyses om de snelheid en kwaliteit van de webshop te vergroten. Hoe beter de site in elkaar zit hoe beter deze scoort.

 • Je hoeft zelf niks meer te doen. Posities in Google worden pro-actief bijgehouden, gerapporteerd en uiteraard weer verbeterd.

Voor ondernemers is het is sommige gevallen nog niet rendabel om ongelimiteerd te groeien voor één vaste prijs. Voor deze ondernemers adviseren we eerst zoekmachine adverteren, zodat we direct kunnen groeien in omzet.

Met de 100%-tevredenheidsgarantie geven we aan dat we door zullen blijven gaan totdat je écht 100% tevreden bent.

Je kunt ongelimiteerd SEO verzoeken indienen die we elke dag voor je zullen uitvoeren.

Geen excuses. Wij staan voor je klaar.

Hoe je maar wilt!

Wat heeft jouw voorkeur? Mail? WhatsApp? Bel je liever? We zijn jouw partner. Een marketing bureau dat met je meedenkt en jou versterkt.

Je kunt ons op elke manier bereiken die je als voorkeur hebt en daarnaast ben je altijd welkom op kantoor.

Zo vaak als dat je maar wilt. We blijven aanpassen totdat het écht helemaal naar wens is.

Bel je om 09:00 en heb je om 09:04 iets dat je toch net iets anders wilt? En om 10:15 weer? En om 16:59 weer, want het is écht belangrijk dat het vandaag nog aangepast is?

Dat doen we graag. Jouw succes is ons succes.

Het essentiële verschil tussen Unlimited Beheer en Unlimited SEO is dat er bij Unlimited Beheer alles zelf aangeleverd moet worden.

Het aanpassen van teksten, het uit onszelf verbeteren van webpagina’s om de conversie te verhogen of ander werk dat ons advies en kennis vereist is hier dus niet bij inbegrepen.

Bij Unlimited SEO zullen we ons inzetten om de content en inhoud van de webshop onder handen te nemen en bij Unlimited beheer zul je dit zelf moeten doen of aanleveren.

Elke uitbreiding is mogelijk, maar externe kosten zoals bijvoorbeeld advertentietegoed bij Google of Facebook, de aanschaf van plugin licenties of andere zaken waar wij geen directe invloed op hebben zijn voor eigen rekening.

De vaste prijs geld voor de arbeid, kennis en advies die wij leveren en dus de impact die we kunnen maken voor je.

De bijgeleverde Hyperfast Managed SEO hosting zit standaard 5GB SSD schijfruimte, 200GB aan dataverkeer en verder ongelimiteerd aantal emailadressen en subdomeinen.

In uitzonderlijke gevallen dat je meer schijfruimte of dataverkeer nodig hebt kunnen we kijken hoe we je website of email kunnen optimaliseren om een upgrade te voorkomen. Vaak helpt het om even je mail op te schonen of afbeeldingen te comprimeren. Indien dit geen oplossing is kunnen we uiteraard het hostingpakket upgraden naar meer schijfruimte en dataverkeer.

We hebben een gemiddelde oplevertijd van 1 werkdag.

Vaak gebeuren werkzaamheden diezelfde dag nog en zo nu en dan duurt het langer dan 1 werkdag, doordat het verzoek groot is of er andere partijen bij komen kijken.

We kunnen je van tevoren goed vertellen wat wij verwachten en zullen je op de hoogte houden als er zaken zijn die door wat voor reden dan ook uit lijken te lopen.

Beslis snel

Voordat jouw concurrent ons inschakelt.

Wat vinden wij van onze klanten?

Jullie zijn onze grootste bron van inspiratie!

thuiszorgwinkel

THUISZORGWINKEL.NL is een specialist op het gebied van hulpmiddelen voor jonge gezinnen en senioren. Jolanda is een extreem gewaardeerde klant van ons. Het project is ontstaan uit een samenwerking voor een marktonderzoek en we zijn persoonlijk erg tevreden over het eindresultaat. Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren!

www.thuiszorgwinkel.nl

state-of-talent

State of Talent is een full service talentenbureau. Met klanten als PowNed, River Island en Sheila & Gideon is het modellen- en talentenbureau één van de betere spelers in Nederland. In het diverse aanbod dat varieert van influencers, presentators, acteurs tot zelfs modellen en DJ's hebben wij het mogelijk gemaakt eenvoudig en direct jouw talent naar keuze te boeken.

www.stateoftalent.nl

smartdeco

Smartdeco is het bedrijf achter de beste beton ciré webshop van Nederland. Het is een leuke uitdaging om samen met Patrick de webshop op een nog hoger niveau te tillen. De doelstelling is om van 'Beton Ciré Kopen' nu ook te scoren op 'Beton Ciré'. Patrick heeft een zeer pro-actieve houding en neemt onze adviezen erg serieus.

www.beton-cire-webshop.nl

We werken voor 10+ agencies. We hebben 100+ klanten. We hebben 1000+ websites gebouwd. We hebben meer dan 20 jaar ervaring.

Reserveer alvast een plek

Op dit moment nemen wij geen nieuwe klanten aan. Vul hier je volledige naam, bedrijfsnaam en e-mailadres in om een plek te reserveren.

seocare-logo-wit

Adres

Westplein 12
3016 BM  Rotterdam

Visit us

Ben je al een winnaar?

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 29 beoordelingen

sbb-beeldmerk