Welke licenties worden er gebruikt voor je maatwerk webshop?

Alleen het allerbeste voor jouw webshop. Geen gedoe met slecht onderhoude plugins, en alle gevaren van dien. Wij gebruiken alleen de plugins van door de wol geverfde ontwikkelaars met een duidelijk track record.

Veilige formulieren die altijd aankomen dankzij Gravity Forms

€4,92 per maand

Met Gravity Forms ben je verzekerd dat jouw webshop de meest krachtige, uitbreidbare en professionele formulieren heeft die er maar beschikbaar zijn. Geen formulier is te complex om te realiseren en daarnaast komen de mails altijd aan, naar zowel de klant als jou zelf.

De perfecte AVG toolset met de Complianz suite

€4,08 per maand

Jouw site heeft dankzij Complianz de perfecte oplossing om te voldoen aan de nieuwe AVG wet ingebouwd. Maak eenvoudig verwerkersovereenkomsten, cookiemeldingen en verklaringen, privacyverklaringen en disclaimers.

Écht specifiek maatwerk door de toolset van Beaver Theme

€16,58 per maand

Thema's zoals Divi, Enfold of Elementor verwateren bij de kwaliteit en mogelijkheden van Beaver Builder. Beaver Builder bevat een toolset dat krachtig genoeg is voor developers en tegelijkertijd simpel genoeg voor eindgebruikers.

Unieke uitstraling door het gebruik van Beaver Themer

€12,25 per maand

Beaver Themer zorgt ervoor dat layouts voor archiefpagina's, zogenoemde custom post types, 404-pagina's en zoekpagina's aangepast kunnen worden. In andere woorden zorgt deze plugin voor de details en persoonlijke touches van al het maatwerk en hierdoor ziet geen één van onze klanten hun webshops er hetzelfde uit.

Extra opties met Ultimate Addon for Beaver Builder

€5,75 per maand

De, je raadt het nooit, ultieme add-on voor Beaver Builder. Deze add-on bevat ruim 55 extra modulen die gebruikt kunnen worden. Na een aantal jaar gebruik te hebben gemaakt van deze plugin voor specifieke websites, zweren we tegenwoordig bij alle websites voor al deze extra mogelijkheden.

Een hele veilige website dankzij iThemes Security

€6,67 per maand

Simpelweg de beste WordPress beveiligingsplugin ontworpen om jouw website te beveiligen en beschermen. Doordat ruim 30% van het internet gebruik maakt van WordPress is het tegelijkertijd een groot doelwit van hackers. Met deze beveiligingsoplossingen hoef je je om hen geen zorgen te maken.

Reserveer alvast een plek

Op dit moment nemen wij geen nieuwe klanten aan. Vul hier je volledige naam, bedrijfsnaam en e-mailadres in om een plek te reserveren.

seocare-logo-wit

Adres

Westplein 12
3016 BM  Rotterdam

Visit us

Ben je al een winnaar?

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 29 beoordelingen

sbb-beeldmerk