Skip to content
Wil je iemand spreken? Bel snel: 06 - 3842 4971

Direct verdienen?
Lease een maatwerk webshop

Al vanaf €279 per maand

Majid hand in hand met Mike

Majid, bestuurder van zijn BV

Ik heb ooit bij een webdesignbureau voor zo'n duizend euro een webshop laten maken. Enorm veel tijd ingestoken maar simpelweg geen resultaat en weinig verkopen. Een vriend vertelde mij over Seocare en hoe ze van zijn webshop een online succes hebben gemaakt. Ik heb de sprong in het diepe genomen en ben hun maatwerk webshop gaan leasen. Ze hebben goed naar me geluisterd en me goed geadviseerd met het design en aanpak van de webshop. Het draait nu als een zonnetje! Bedankt Seocare!!!

Selecteer hoe lang je jouw maatwerk webshop wilt leasen

Je kunt de tabel naar rechts scrollen om een termijnbedrag te selecteren.

24 maanden €399
36 maanden €359
48 maanden €319
60 maanden €279

Snel terugverdiend

En jouw succes is ons succes.

Verover het web

Onze winnaars krijgen met onze maatwerk webshop gemiddeld 271 bestellingen per maand.

Met bol.com

B2C winnaars krijgen gemiddeld 445 bestellingen per maand met een bol.com intergratie.

Met gratis hosting en up-to-date houden t.w.v. €688,- per jaar.

Hoe het werkt

Het is echt eenvoudig. Beloofd.

 • 1

  Selecteer dit product

  Druk op de gele knop 'Selecteren' om dit product te bestellen.

 • 2

  Wij verbeteren je webshop

  Direct nadat je hebt afgerekend nemen wij contact met je op.

 • 3

  Jij kunt verdienen

  We gaan keihard aan de slag om zo snel mogelijk je site live te zetten.

21 dagen.
Langer hebben we niet nodig.

We zijn meer dan jouw webdesigner

We zijn duidelijk. Vooruitstrevend. Goudeerlijk.

 • Strategisch

  Alles wat wij doen heeft als uitgangspunt jouw en daarmee ons succes. Met onze strategische visie maken wij dingen die effect hebben voor onze klanten. Laat niks aan het toeval over.

 • Zorgzaam

  We geven om jou. We geven om jouw bedrijf. We willen van jou een winnaar maken. Je kunt ons altijd bereiken voor vragen of aanpassingen en wij hebben een proactieve houding.

 • Duidelijk

  Maatwerk hoeft niet complex te zijn. Weet direct waar je aan toe bent. Door onze jarenlange expertise weten wij exact wat er nodig is om een maatwerk webshop te ontwikkelen.

 • Bereikbaar

  Geen bandje. Geen receptie. Geen afdelingshoofd. Niet 10x iets uitleggen aan verschillende personen. Gewoon een direct 06 nummer om te appen en bellen. 5 dagen per week.

 • Hoogstaand

  Geen gerommel met een amateuristisch thema gekocht voor een prikkie. Geen gebrekkige functionaliteit. Geen onzin. Alles wat wij bouwen, werkt gewoon zoals je zou verwachten.

 • Meedenkend

  Elk persoon heeft zijn of haar eigen wensen en eisen. Wij begrijpen dit als geen ander en kunnen ons feilloos inleven in jouw situatie, zodat je precies de webshop krijgt die je wilt.

Toch liever in één keer ?

Onze winnaars

Mooie klanten. Mooie projecten.

mudmasky
state-of-talent
cropped-logo-400w-1
thuiszorgwinkel-logo
edutones
sandra webshop

Sandra, ZZP'er

Ik had simpelweg tijd tekort om alles in mijn eentje te kunnen doen. Ik ben continue bezig met het verbeteren van mijn webshop. Ik verzend zelf mijn bestellingen, ben elke dag bezig met het beantwoorden van klanten en heb ook nog eens de boekhouding waar ik me zorgen om moet maken.  Het kost allemaal enorm veel tijd. Dankzij Seocare hoef ik me niet meer zorgen te maken om de webshop zelf. Als ik nu een goed idee heb stuur ik snel een appje en wordt het dezelfde dag nog geregeld!!

Veelgestelde vragen

Wij hebben de antwoorden.

Hoe werkt het allemaal?

Nadat je je bestelling hebt geplaatst neemt iemand van ons direct contact met je op om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Je krijgt een duidelijke projectplanning toegestuurd en we stemmen samen een startdatum af. Nadat we van start gaan met jouw project leveren we binnen 5 werkdagen het eerste designvoorstel op. We gaan daarna de website vormen tot die naar wens is.

Hoe lang duurt het voor mijn site live is?

We zijn gemiddeld 21 werkdagen bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van een webshop. Hoe sneller je zelf bent met het aanleveren van feedback, hoe sneller jouw webshop live kan.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, je zit nergens aan vast. Sterker nog: als je zaken wilt doen met een ander maken we kosteloos een cPanel export voor je. Zo kun je altijd direct aan de slag!

Daarnaast zijn de bij oplevering meegeleverde licenties voor plugins maandelijks opzegbaar!

Wat is hosting?

Hosting is het live houden van een webshop. Hosting wordt net als een telefoonabonnement berekent aan de hand van de verbruikte data.

Onze hosting is supersnelle hosting speciaal ingericht voor WordPress webshops. Doordat alles managed is, kun je alles van A tot Z door ons laten regelen. Heb je een nieuw e-mailadres nodig? Just say the word. We've got you.

Waarom moet mijn webshop up-to-date blijven?

Het up-to-date houden van de webshop is voornamelijk nodig om een webshop veilig te houden. Je wilt niet dat verouderde beveiligingslekken die worden hersteld in een nieuwe versie de oorzaak wordt van een lek met bijvoorbeeld persoonsgegevens.

Wat zijn licenties?

Licenties zijn in wezen abonnementen op hoge kwaliteit software (plugins) die gebruikt worden voor de webshop. Deze licenties worden jaarlijks betaald zodat de ontwikkelaars van de plugins elke gebruiker, waaronder dus jouw webshop, kunnen blijven voorzien van updates.

Waarom zijn licenties nodig?

De licenties (lees: updates) zijn nodig, want het internet is continue in beweging. Het internet krijgt telkens nieuwe functionaliteiten, mogelijkheden en je wilt natuurlijk net als wij dat je bedrijf voorop blijft lopen met elke nieuwe ontwikkeling. Daarnaast voorzien updates een groot deel van de veiligheid van jouw webshop. Een tiener kan tegenwoordig webshops hacken door simpelweg beveiligingslekken uit oudere versies software op te zoeken en daar vervolgens misbruik van te maken.

Welke licenties worden er gebruikt?

Zie hiervoor het overzicht gebruikte licenties voor jouw webshop. Er kunnen altijd meer licenties worden aangeschaft, maar om de hoge kwaliteit van Seocare te kunnen waarborgen zijn deze licenties een must-have. 

Wil je ons toch eerst spreken?

Dat kan! Je kunt ons bereiken via WhatsApp of je kunt direct contact opnemen met Mike op: 06 - 3842 4971.

Stuur je liever een mailtje? Dat kan ook.

seocare-logo-wit

Adres

Westplein 12
3016 BM  Rotterdam

Visit us

Ben je al een winnaar?

icon-seocare
Scroll To Top